Skaffa en bra hemsida som gör sitt jobb

Om du odlar, snickrar, fotograferar eller driver en butik spelar ingen roll.  Du har hört det förut och jag säger det igen; lägg din tid på det du är bäst på. Medan du gör det du vill göra ska din hemsida hjälpa kunderna att hitta dej så att du slipper söka efter dem.

Med din hemsida styr du själv över din information. Till skillnad från trycksaker är den både snabb och billig att uppdatera så att den alltid är aktuell. Använd din hemsida för att kommunicera med dina kunder, presentera erbjudanden och ge dem viktig information. Kunderna googlar information nästan oavsett vad de ska ha idag. Antingen börjar man sin sökning på google eller så använder man google för att jämföra, innan man genomför ett köp. 

Att ditt företag har en bra hemsida och att man lätt hittar den är avgörande för hur ditt företag uppfattas.Jag bygger hemsidor i wordpress, med fokus på sökmotoroptimering så att ditt företag ska få en bra ranking på Google.

WordPress är ett verktyg som används av allt ifrån små till stora företag. Det är användarvänligt och går att bygga in många olika funktioner och passar bra oavsett om du vill ha en hemsida eller en blogg. Unika Butiker är ett exempel som använder wordpress som plattform. Jag ger också tips på hur ni själva kan uppdatera och underhålla sidan för bästa sökresultat.

En egen hemsida är ett skyltfönster som syns över hela världen, dygnet runt, alla dagar.
En bra hemsida berättar om din produkt eller tjänst medan du själv gör annat.