Design, Motion Design och Illustration by Mari R. Nordstrand

Koncept Unika Butiker

varumärkesarbete | grafisk design | Appdesign | webbdesign | motion design | sociala media | profilprodukter

Unika Butiker är ett koncept som ska göra det enklare för lokala, privatägda butiker, gårdsbutiker och caféer med egna sortiment att nå ut och synas bland kedjor och e-handel.

Som mindre aktör är det svårt att konkurrera med stora kedjor som kan göra stora inköp. Men å andra sidan är man fri att anpassa sitt sortiment efter det just det kunderna efterfrågar. Det här är en enorm fördel för både kunder och butiker och väl värt att lyfta.

Många söker efter lokala handlare som har sin egen butik och själva väljer ut sitt sortiment. De som driver fristående butiker har ofta ett personligt och noga utvalt sortiment med produkter som inte finns överallt. Många tillverkar också helt unika produkter som inte finns någon annanstans.

Med Unika Butikers app blir det också enklare som kund att hitta dem. Appen har en interaktiv karta så man kan se vad man har i närheten. Man kan också söka utifrån kategori eller använda appens listfunktion för att läsa om butiken, titta på bilder och se deras hållbarhetsarbete.

logotyp

Färgpalett för web

Typografi

Unika Butiker webb

Unika Butiker App

Färger & Ikoner för app

instagram

instagram stories

Unika Butiker vårevent

Unika Butikers dag

Profilprodukter

Motion Design Unika Butiker Mobilapp

Motion Design 332 Unika Butiker

Motion Design Julhandla lokalt

Design, motion design och illustration by Mari R. Nordstrand

Copyright © 2010-2020 Belleseye AB All rights reserved