Belleseye AB logotyp

Att utveckla koncept och skapa helhet

”Det är inte vad man säljer som räknas,
utan hur man säljer det.”

Ett sätt att öka sin försäljning kan vara att se över sina förpackningar och sättet man presenterar sina produkter. Om produkterna dessutom har en historia och passar ihop med min livsstil och mina värderingar, ja då blir jag förstås än mer intresserad som kund.

Har du en produkt som du vill öka försäljningen på?
Hör då av dig så tittar vi på möjligheterna för den. Det kan handla om att skapa en mer säljande förpackning, en bättre eller mer lättillgänglig presentation, hitta nya försäljningskanaler eller kanske låta den genomgå en produktutveckling för att den ska skilja sig från andra. Går produkten att placera i ett större sammanhang? Kanske kan den bli en del i ett unikt koncept, som med tiden leder till att ni vill utveckla en linje av nya produkter.

Dags för nya idéer?
Brainstorming i all ära, men det finns ju både fler och mer effektiva metoder än så. Belleseye har många fina verktyg för idégenerering och det går utmärkt att skräddarsy en workshop för att passa just er utifrån typ av bransch och produkter. Vem vet, kanske väntar er nya storsäljare alldeles runt hörnet?