Belleseye AB logotyp

Mari R. Nordstrand, forts.

Med de här erfarenheterna och resurserna i min verktygslåda jobbar jag idag med varumärken som behöver bli tydligare. Ibland behövs det små justeringar, andra gånger behöver man förändra i själva grunden för att få en mer enhetlig helhet. I min verktygslåda har jag många fina metoder för att arbetet med varumärkesidentiteten ska ge resultat, men jag kan också en hel del om idégenerering och konceptutveckling.

*Oviktig detaljinformation
De där tio åren ja. De gick snabbt åt till att jobba ett par säsonger med dykning och bungeejumping i Grekland, ta en finsk vildmarksguide-examen, plugga till personlig tränare och jobba som fotoassistent uppe i det riktigt myggiga norrland. Jag hann köra lite skoter och åka en del skidor också, men det var sannerligen på jäsken. Tiden går fort när man har roligt.

Vill ni att vi ska jobba ihop?
Kanske saknar ni något av de verktyg eller den kompetens som jag har? Hör av er i såfall! Jag hjälper gärna till både med mindre och större delar i projekt och tycker bara att det är roligt att ingå i olika projektgrupper. Jag finns tillgänglig både som extern resurs per timme eller på projektbasis och jag jobbar lika gärna i små som större projekt.

Klicka här så kommer du till min portfolio.

 

Tillbaka till textens början